Angular Rammed Earth Home was created by Kendle Design Collaborative in the beautiful mountain valley


Amidst the buildings and mountains of the Paradise Valley in Arizona, the Kendle Design Collaborative's design team has recently deployed missiles to a large, permanent Rammed Earth Home.

This home was born out of the unique goal of modern blending, almost minimalist architecture and decorative styles while celebrating the amazing natural environment around it. Through their creative and natural features, design teams have been able to create a wonderful blend of materials that, thanks to the destruction of borders and coloring sheets of glass and mountains, honor the land in which it was built.

The house itself measures 6,100 square feet, and every last second is inspired by the wilderness The materials used in the construction work itself are made from within, allowing native materials to not only occupants and visitors home comforts and comforts, but also unobstructed mountain views.

According to its name, the walls of the house are actually made of soft earth and mixed with metal, concrete, and bright glass. The large number of spacious windows, glass doors, and transparent walls help break down the physical and physical barriers between the home and the natural surroundings while the home feels like an integral part of the beautiful desert. , glass walls also allow them to bathe in the sunlight for most of the day (without too much heat, thanks to UV color-resistant glass).

As she approaches the house, the most prominent character is clearly on her roof. The deeper structure, which appears to float on the top of the house, is the roof. The bottom of this roof is made of technology-like plates inspired by both the geographical location and the history of the rocks, as well as how the monsoon clouds form at certain times.

Besides just looking pretty and interesting, and almost photo-like, the rooftop terrace actually serves a number of useful services as well. The angle of each particle sitting provides resistance against climate changes looga bad weather once again. They also provide shade blanks out some, by providing that there rests a bit of protection from the hot afternoon sun.

The roof is also a place, the owner's goal for the double sinks and disrespectful in the home, disrespectfully takes center stage to welcome visitors. The roof structure is so steep in the mountains that it almost illuminates the natural view of how it looks on rocks, rocks, and rocks.

Inside and outside the home, the designers chose to hide all the light, figures, and technical tools in a way that perfectly adorned the walls, ceilings, and structures unless they were selected and added to decorate themselves. This allows the structure and structure of the roof, the face, and the middle, as well as the materials used to build, to be the most important.

The other notable features of the structure include how several interior spaces are carefully arranged around the outside. This allows daylight and fresh air (when walls, doors, and windows open) to move easily from room to room, providing maximum comfort.

In fact, the light was deliberately considered inside each room and placement of a swimming pool. The designers wanted to damage the beauty as they could recover reflective floors and water, dark edges, and change the look of some areas as the shadows crossed the house during the day. The entire pool area, for example, is active but also extends throughout the day.

From modern, to the smallest bathrooms to the home office, this house is clearly inspired and so immersed in its surroundings that common sense is one of good living. Despite its modern nature, warmth or erosion does not disappear indoors; indeed, it is quite the opposite.

Photos by Alexander Vertikoff