Creative Learning Center at & # 39; Peter Coaldrake Education Precinct & # 39; it is made of computer architecture in Australia by Wilson Arquitetura


Building on the beautiful campus of Queensland University of Technology, design teams Henning Larsen and Wilson Architects recently completed a new beauty education center called & # 39; Peter Coaldrake Education Precinct & # 39 ;.

Located in Kelvin Grove, Australia, on the hot sunny coast, this new building has been adapted and adapted to the vision of social integration, collaborative work, and a sustainable education. The building is designed to "breathe new life" into a university building otherwise inhabited by culturally structured spaces.

This six-level facility covers a total of 11,000 square meters. These floors are made up of a variety of classrooms, testing sites, and office facilities. Each of these sources is situated on a high-rise, air-conditioned land not only as the foundation but also a center for the social and cultural activities that surround it that drives academic learning and school relationships. .

The structure itself is built on a nice campus building between the university library and the main entrance to the QUT campus. This placement was not only relevant to the construction process itself, but also strategic; Extra social presentations, study, relaxation, and a meeting place on a large canvas attracts indoor traffic, especially given that the building itself is an interesting place to even look.

Because the camp has lacked open spaces and more traditional wadashaqeynaya and slightly below, the position has actually provided some points stronger than was previously available. Students may find the perfect space for working and discussing school-based topics thanks to the building of a visible and visible connection and demonstrating the latest innovation in education, educational philosophy, and technology.

Even the chairs and physical facilities built inside the building, which & # 39; s trust in the way students interact with the spaces, have been updated with their design. They reflect modern office spaces that emphasize brainstorming sessions and disseminate workplace ideas and encourage quiet conversations and learn from those around you. The outdoor seating and the contrast between a large number of private nests and clearly shared work tables provide students with a variety of options.

Another obvious and obvious opportunity to look inside the building is the inclusion and intensity of plant life. In addition to a focus on sustainability, which extends to the establishment of clearly penetrate the gifts life has looga plant site study was aimed several other reasons. First, it makes the space more inviting, making it a fun place for whatever reason. She also follows suit with studies showing that plants and herbs have benefits for stress and anxiety.

Probably the most unique part of the space is how it really can affect students. Several of the model space seating can be moved and customized depending on how many people meet at the party and how they like to sit, depending on what they are doing. Some of the learning materials are fully equipped with all the screen and coats of students hoping to share information and learning together.

The space also includes a small kitchen area that makes it ideal for long-term study sessions or breaks between classes. Here, students are welcome to use chair seating, microwaves, and tubes, as long as they are cleaned out and treated with respect as a group. A relaxing space makes the atrium a better place for the exams, where students need to find a quiet but convenient place to work outside their home, which is distracting for some students.

Even the face of the building is very stimulating. The front yard is very modern, very different from the old buildings and the more traditional buildings. Outdoor floors are built with self-propelled layers as the sun rises, combining to reduce the heat of the sun inside the atrium without subtracting the delightful level of natural sunlight from within as inviting as the outside. Reducing the building's dependence on energy using heating and cooling systems makes the building look green as it works thanks to all living plants.

Another interesting and interesting feature of the building, which can really be seen in the mirror of the outer layers of the building, are the brightly lit sections on the top of the building. Each of the surfaces is five meters in diameter, suspended at different lengths above the floor of the atrium. These add a clear piece of technology (as well as a lot of color) to the building as well as the identity of the facility's buildings. They are a great example of technology innovation and how the school is prioritizing this new combination of skills and knowledge. Photos by Christopher Frederick Jones