RS + Robert Skitek Creates Home in Krostoszowice, Poland To Get Into The Literature


The house in Krostoszowice is a residency project completed by RS + Robert Skitek.

The house is located in Krostoszowice, Poland.

House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (1)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (3)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (4)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (5)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (6)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (7)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (8)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (9)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (10)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (12)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (13)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (14)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (15)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (16)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (17)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (18)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (19)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (20)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (21)
House of Krostoszowice by RS + Robert Skitek (22)

Home in Krostoszowice by RS + Robert Skitek:

“The surrounding landscape is of more interest than development. The Hilly area and the back woods became a great reference point. The structure fits in with the original composition of the photographer, and is similar to the landscape. The house is open to the most interesting views and is different from the nearest buildings. On the street we can see a single-story building with a garage and breakfast bar in between. This exquisite body of buildings needs an underground law roof, covered entirely. The concrete wall hangings with structure, access point, highway and suspended wooden floor. The bedrooms are located on the ground floor. This part of the building was partially covered by land that could not be seen on the street. In the basement, the floor is next, a fully covered floor. The exterior staircase connects the two floors. Inside, white floors and shiny ceilings are filled with glass, concrete and natural wood floors, wooden staircases and dark furniture. Upstairs there are open living rooms. The bed, study room, bathroom and kitchen were covered with white cuboid. Above the cuboid contains a mezzanine with a notebook. The wooden staircase is an important part of the living room. When we go downstairs we can walk straight downstairs. On the ground floor there are 2 children's rooms, a large bedroom with a dressing room, toilet, technical rooms with a laundry room and climbing gym. In addition, a warehouse available outside is on the ground floor. ”

Photos are by: Tomasz Zakrzewski