The Pregnancy and Appeal House created by Describing Architecture Studio for forcing Chinese cultural structures and modern life


Situated within ChongQing’s bridges in China, creative designers describing Architectural Design recently completed a beautiful home design project for a small family named Rain House.

From the beginning, the understanding of this house has been linked to the thought of memory. The designers wanted to take advantage of the opportunity to honor the majestic mountain range, forcing the home to typically be seen in a slightly modern area so the family can truly enjoy the beautiful scenery.

Both when the original house was built and is now in remodeling, the designers were introduced to a unique competition that was completely out of their control. This was due to the fact that the increase in traffic in the area presented a serious problem with continuing to build the area and navigating the stream area rather than narrowing it.

Road improvements are undoubtedly a good thing for residents, as it fulfills its travel needs in an area previously conscious and not necessarily easily identifiable, but its existence has only changed the appearance of the neighborhood. be changed to talk around and between the streets.

The roads were just the beginning of the transformation of neighborhoods, which are now reflected in the simple services that are immediately available in homes. These changes have been directly linked to an overall increase in residents' incomes, increased tap water availability, gas power, and the internet as a whole, and lead to all forms of modern living.

Now the development of roads and upgrades has dramatically slowed down the area because the neighborhood is completely crazy but it is a modern tradition that despite being culturally attractive, many designers are trying to make a good contribution to the landscape. with a creative but respectful approach to their homes. During the project, for example, the group can not help feeling that the position of the sun and how the earth is beginning to look good looga plan.

Adding sun space to real house plans and calculations while the light would fit well into the Chinese culture of Fengshui. This tradition is central to The Rainbow, which has one wall of steel, self-made brick blocks, and old bedding, as most homes did when the neighborhood really began to live for years. In the 1980s. originality.

The original home that was transformed into Rain Rain also appeared, but with less climate change and a more modern structure of support. It was an old three-year-old house full of wooden cases and windows without glass windows. The debt was hot in most areas but also carved by a 200-year-old pale yellow tree whose chain is far from where it sits on the river.

Now, in the new home, only certain elements of the original structure exist, many of which have been harvested from what can still be used and the parties have been restored as much as possible. A new location is selected for the home according to the location of the site. It offers views of the surrounding vegetation and farmland but still offers excellent transportation.

In terms of design, the purpose of the design was to achieve a sense of simplicity and unity in one place. Part of this is based on the fact that designers have chosen to work with an uneven form of their land rather than work. the opposite There, inserting some task rooms more intentionally. The living room, for example, is slightly higher than the bedrooms because being positioned high up in the mountains allows the rest areas more privacy away from the main road, which sits higher.

The same traditional stone walls that you saw in the original house centuries ago are in this new temporary arrangement between the new volume that replaced the original three. Currently, three large mounds have four corners of the house, with two tower blocks added.

The sunset really plays a big role in this home beyond the Fengshui stuff we talked about earlier. The designers also included large windows (with glass at this time) in areas they knew to allow for more sunlight flooding in common areas and provided thousands of comfortable, natural light.

In contrast to its original structure and its usual structure, the roof of each of the large rectangular dimensions was made of metal rather than wood or brick. This was an option for good weather treatment and modernization, as well as to give a comparison of the shape and angle of how different roofs vary in the home and the way they handle the sun.

Another very modern item of the house is the glass wall facing south of the wake. This creates a spectacular combination between the ordinary interior rooms and the beautiful outdoor terrace, as well as the immediate courtyard. Several of these lakes stretch out like balcony doors to enable them to naturally create interiors inside and outside as well. This wall also provides even more sunlight than anywhere else in the house.

Inside, the house is heavy with its beautiful wooden look and a neutral color palette. This gives them a different feel, especially in the bedrooms, a sense of calm-like calmness, especially when the sun sets and makes them glow. This theme extends from right to the center of the tower, which is the tallest building and serves as an open space for many purposeful activities, to be changed depending on the needs of the family at the moment.

In fact, the material choices of this home have actually played one of the biggest roles in real estate during the construction. Here, the designers were involved in brick, stone, and carpentry, just as there was in the building of the original house, but this time they were working with metal workers and waiters of modern and metal objects.

Photos by Lian He